Een gezonde dosis

LEF

Een aanstekelijke

DRIVE

Gebeten door

SALES

Een gezonde dosis

LEF

 • Contracten verzilveren geeft je een kick.
 • Klanten bezoeken? Juist. Je doet niets liever.
 • Yessss! Zo voelt het als je een nieuwe klant binnenhaalt.
 • Dankzij jouw persoonlijke flair is netwerken kinderspel.
 • Koude prospectie? Dé manier om je cijfer te boosten.

Check?

Een aanstekelijke

DRIVE

 • Je charmeert vriend en vijand met je energie en dynamiek.
 • Targets? Let’s get started!
 • Collega’s smullen van jouw enthousiasme.
 • Je verrast klanten en collega’s met nieuwe voorstellen.
 • Je vraagt jezelf regelmatig af hoe het beter kan.

Check?

Gebeten door

SALES

 • Verkopen zit je in het bloed.
 • Je kent het salesproces.
 • Overtuigend en oprecht: zo breng je jouw verhaal.
 • Een geloofwaardige adviseur en expert dus.
 • Jouw klanten hebben geen geheimen voor jou. 

Check?

Renewi zoekt salesprofessionals met lef en drive

3 profielen, 3 jobs, welke past het best bij jou?

Junior

Dit is je eerste saleservaring. Je bezoekt bestaande klanten en streeft zo naar een hechte klantenrelatie. Jouw klanten zijn KMO’s, handelaars en ondernemers. No-nonsense types waaraan jij een optimale dienstverlening voorstelt. Je realiseert een duurzame samenwerking die ervoor zorgt dat jouw klanten hun lopende contracten vernieuwen of verlengen.

Jouw troeven?

Je verrast ons met je commerciële persoonlijkheid en leunt op een bacheloropleiding in marketing of sales. Heb je al een stage in een commerciële richting achter de rug? Fijn! Dan heb je een stapje voor.

Bovendien herken je jezelf als Sales Durver met Drive.

Upload nu jouw CV

Durver

Van koude prospectie naar trouwe tevreden klant: dat is jouw missie. Koud binnengaan of op afspraak: zonder drempelvrees ga je op je doel af. Vanaf het eerste contact win jij het vertrouwen van je potentiële klanten en overtuig je hen van de sterkte van Renewi. De deal closen, daar ga je voor. 

Jouw troeven?

Jij bent een jager. Met jouw dynamiek en energie win je de sympathie van jouw potentiële klanten. Hierdoor slaag je erin hen te overtuigen van de sterktes en troeven van Renewi. Je hebt een commerciële persoonlijkheid en hebt een bacheloropleiding in marketing of sales op zak (een master is ook ok). Een eerste ervaring is een plus!

Bovendien ben je een Durver met een aanstekelijke Drive, gebeten door Sales.

Upload nu jouw CV

Young Potentials

Een mooie mix van prospectie en klantenbeheer spreekt jou aan. Steeds gebeten om nieuwe klanten te winnen en bestaande samenwerkingen te verbeteren. De omvang van jouw dossiers varieert. Je voedt je gedrevenheid met iets eenvoudigere dossiers die een snellere doorlooptijd hebben. Daarnaast leg je jouw ervaring en expertise in de schaal om omvangrijke en complexe dossiers op te bouwen en te bewaken. Tot jouw klantenportefeuille behoren middelgrote ondernemingen. Je verdeelt jouw tijd over het aantrekken van nieuwe klanten en beheren van de samenwerking met de bestaande klanten.

Jouw troeven?

Je hebt een ruime salesbagage: je kan enkele jaren ervaring voorleggen in een buitendienstfunctie. Bij voorkeur in een (complexe) dienstverlenende sector. Je bent klaar voor projecten met meer body. Je hebt een commerciële persoonlijkheid en hebt een bacheloropleiding in marketing of sales op zak (een master is ook ok). 

Bovendien ben je een Durver met een aanstekelijke Drive, gebeten door Sales.

Upload nu jouw CV

Renewi?

Renewi staat voor ‘recycling, new products and innovation’.

Renewi is ontstaan na de fusie van Shanks en Van Gansewinkel in 2017. Wij geven afval een nieuwe kans, want afval bestaat niet.
Afgedankte materialen vormen we om tot nieuwe grondstoffen en nieuwe producten. Zo hebben we de ambitie om de belangrijkste milieuproblemen waarmee de maatschappij kampt, op te lossen zoals het verminderen van afval, vermijden van vervuiling en voorkomen van onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen.

We bieden onze klanten een uitgebreid productassortiment aan, gecombineerd met lokale service en persoonlijke aandacht. We doen dat met 8000 medewerkers gespreid over 9 landen in Europa en Noord-Amerika.

Werken bij Renewi?

Afval bestaat niet
Het hele Renewi-team is bevlogen over onze missie: 
afval bestaat niet.

Renewi waarden
Met onze waarden vertellen we dat mensen het verschil maken. En dat vind je terug in elke afdeling, elk proces en elk contact. We scharen ons achter:

 • Veiligheid
 • Samenwerking
 • Vertrouwen
 • Innovatief
 • Vakkundig

Duurzaam werken, ruimte om te groeien
We laten jou niet aan je lot over. Je start met een grondige opleiding. En we volgen jouw evolutie aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Een coach haalt het beste in jou naar boven. En dat doet je groeien. Uitgegroeid en klaar voor een nieuwe stap? Dan zijn er ruime doorgroeimogelijkheden.

Boter bij de vis
Uiteraard brengen we brood op de plank. Reken op een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen. Jouw klanten bezoek je met een bedrijfswagen. De details bespreken we persoonlijk tijdens de sollicitatieprocedure.

Aron Geerts

Account Sales

“ Een drietal jaar terug heb ik bij Renewi (toen nog Van Gansewinkel) mijn eerste stappen in sales gezet. Ondertussen heb ik al een gans groeitraject doorlopen: eerst klantenrelaties onderhouden en optimalisaties voorstellen (junior) en vervolgens met een rugzak vol product- en marktkennis als sales rep de baan op voor nieuwe klanten te winnen (durver). Nu ben ik actief bij de middelgrote bedrijven (young potential), een mooie mix is van nieuwe klanten winnen en mijn bestaande accounts managen. Het is top om zowel persoonlijk als professioneel te kunnen groeien door goede begeleiding en diverse opleidingen. En dat de sfeer goed zit met de collega’s, maakt het alleen maar nog plezanter! ”